VERHAAL VAN DE WERKNEMER – JACKELINE NOSSA

Employee Story – Jackeline Nossa Sinds april 2023 maakt Jackeline deel uit van het GeT Cameras-team. Jackeline en haar man, oorspronkelijk afkomstig uit Brazilië, besloten hun thuisland te verlaten en naar Nederland te verhuizen. Als Team- & Verkoopmedewerker houdt Jackeline zich bezig met zowel de logistiek als de verkoop. Collega's omschrijven haar als benaderbaar, flexibel en iemand met een grote interesse in technologie.

WAAROM CAMERA'S AANSCHAFFEN?

Voordat Jackeline bij GeT Cameras ging werken, ontwikkelde zij administratieve vaardigheden door te werken voor het Hof van Justitie in Brazilië. Toen ze in Nederland aankwam, kon ze deze baan blijven uitoefenen. Na een jaar werken op afstand besloot ze echter te stoppen en op zoek te gaan naar iets nieuws.

Jackeline legt uit: “ Ik heb gesolliciteerd op de vacature van Team Assistant bij GeT Cameras. Voor die specifieke functie kozen ze echter iemand anders. Omdat ik erg enthousiast was over mijn vaardigheden en de gesprekken die we voerden, bood GeT Cameras mij een andere functie aan. Enerzijds zou ik onderdeel zijn van de logistieke afdeling met taken als orderafhandeling en het verzenden van goederen. Aan de andere kant zou ik mij aansluiten bij het Britse verkoopteam om klanten te helpen met hun vragen.

Jackeline was op zoek naar een baan waar ze haar ervaring in de administratie kon gebruiken en zichzelf ook op een nieuw vakgebied kon verkennen en ontwikkelen. Dit maakte de beslissing om aan deze baan te beginnen gemakkelijk. Na vier maanden bij GeT Cameras te hebben gewerkt, voelt ze zich nog steeds op haar gemak en blij met de beslissing die ze heeft genomen: “ GeT Cameras bood een goed gestructureerd onboardingproces waarin ik alle technische aspecten en procedures van het werk kon leren en tegelijkertijd kennis kon maken met ken iedereen in het team beter. Deel uitmaken van een internationaal team waar inclusiviteit een actueel onderwerp is, vind ik ook belangrijk ”.

WAAR IS JACKELINE HET MEEST TROTS OP?

Voor Jackeline was het de eerste keer dat ze in een internationale omgeving werkte. Ze is er trots op dat ze zich snel kan aanpassen aan de nieuwe werkomgeving. Bovendien is ze er trots op om te werken in een rol die meer dan één gebied omvat. In korte tijd ontwikkelde ze de juiste vaardigheden om de Britse klanten te kunnen helpen bij het vinden van de beste zichtoplossing. Elke klant en toepassing is anders, wat het voor haar spannend maakt om elke dag iets nieuws te ontdekken. Jackeline heeft altijd een grote interesse gehad in techniek, wat ze nu kan toepassen op alle technische aspecten van dit vakgebied.

WAT BIEDT DE TOEKOMST BIJ GET CAMERAS VOOR U?

“Tijdens mijn eerste maanden bij het team merkte ik dat het bedrijf snel groeide. Daarom zijn wij onlangs verhuisd naar een nieuw hoofdkantoor in Nederland. Ik geloof dat ik kan blijven groeien met het bedrijf, dat ik elke dag meer kan leren en ontdekken. Mijn doel is om mijn communicatieve vaardigheden te verbeteren en klanten te helpen met hun vereisten door de meest geschikte producten voor hun behoeften te selecteren. Ik wil ook graag mijn positieve houding ten aanzien van zelfontwikkeling behouden.”